Home - Voordelen aankoopmakelaar

Voordelen aankoopmakelaar

Wil je met een veilig en gerust gevoel een huis kopen? Schakel dan een ervaren makelaar in die je deskundig begeleidt bij de aankoop en behoedt voor valkuilen. Op deze pagina vertel ik je meer over de voordelen en toegevoegde waarde als je mij inschakelt als aankoopmakelaar. Wil je meer weten over mijn werkwijze of over de kosten? Bel gerust of vul het contactformulier in.

Meer kans van slagen in de huidige woningmarkt

In de huidige woningmarkt met weinig aanbod en veel vraag is het voor huizenzoekers, met name starters, een uitdaging om een leuk huis te vinden. En als er een leuk huis te koop staat, zijn er veel concurrenten en wordt er vaak (ver) boven de vraagprijs geboden. Veel mensen vissen op die manier achter het net. Laat mij je begeleiden bij je zoektocht. Voor veel verkopers wekt het namelijk vertrouwen als de koper een aankoopmakelaar meeneemt. Neem mij mee en laat mij een voet tussen de deur krijgen bij de verkopende partij. Zodat de verkoper jou de verkoop gunt!

Jouw belang staat voorop

Een huis kopen is ook voor jou waarschijnlijk een spannende en onzekere tijd. Er zijn veel zaken waar je op moet letten. Vaak staat er een ervaren verkopende makelaar tegenover je, die de belangen van de verkoper dient. Misschien ben je al heel enthousiast over de woning en weet je zeker dat dit je droomhuis is. Eén van de valkuilen is dat je deze heel snel wilt kopen of juist voor een veel te hoog bedrag. Graag ga ik met je mee om kritisch naar de (waarde van de) woning te kijken en je te wijzen op eventuele belangrijke aandachtspunten. Jouw belang staat daarmee voorop. Een veilig gevoel toch?

Deskundige en ervaren begeleiding

Het is prettig om een ervaren, deskundige en erkende makelaar naast je te hebben staan die jou goed en helder adviseert en begeleidt bij het kopen van je droomhuis. Samen met jou doorloop ik het aankoopproces en communiceer ik duidelijk over de stappen die we gaan zetten. Met een kritische blik kijk ik naar het huis en probeer ik jou met beide benen op de grond te houden. Ik onderzoek of de woning wel of niet goed geprijsd is. Daarbij ben ik ervaren in het onderhandelingsspel, weet ik hoe een koopakte in elkaar steekt en wat de valkuilen zijn. 

Mijn begeleiding levert jou veel op

Het is mijn uitdaging om jou als koper een zo goed, scherp en zorgeloos mogelijk aankoopproces te bieden. Een proces waarin ik altijd klaar sta voor jou. Wanneer nodig, kan ik je in contact brengen met een goede bouwtechnisch inspecteur, notaris, hypotheekadviseur en taxateur. Mijn kosten verdienen zich doorgaans door goede onderhandelingen dubbel en dwars terug. Neem voor vragen over tarieven gerust vrijblijvend contact op.

Kosten aankoopmakelaar op basis van no cure no pay

Ik werk op basis van no cure no pay, zodat jij niet te maken hebt met 'kleine lettertjes' of addertjes onder het gras. Lukt de aankoop niet, om welke reden dan ook? Dan breng ik geen kosten in rekening voor geleverde diensten. Eerlijk toch? Deel deze pagina:

twitter   linkedin   facebook