Home - Service

Een goede service

Als je op zoek bent naar een goede en erkende aankoop makelaar of taxateur in de regio Zwolle, ben je bij Neem De Makelaar Mee aan het goede adres. Kwaliteit en service heb ik hoog in het vaandel staan. Dat betekent voor jou dat je een ervaren en deskundige makelaar aan je zijde hebt staan als je een huis wilt aankopen. Dat je snel een onafhankelijk taxatierapport krijgt dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. En het betekent ook een hoge mate van service. 

Heldere en transparante werkwijze

Voordat je mij als aankoopmakelaar of taxateur inschakelt, spreken we af wat ik voor je ga doen, welke stappen ondernomen moeten worden en wat de tarieven zijn. Gedurende het aankoopproces houd ik je volledig op de hoogte van de voortgang en hebben we regelmatig contact over de te volgen strategie. Het draait bij mij om duidelijke en snelle communicatie en om persoonlijk contact. 

Buiten kantoortijden en op zaterdagen sta ik voor je klaar

Zoek je een makelaar of taxateur die bereid is buiten kantoortijden of op zaterdagen te werken? Dan bij je bij mij aan het goede adres. Op een avond bezichtigen of taxeren doe ik graag voor je. Bel me ook gerust 's avonds. Ik ben telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur. 

Scherpe tarieven zonder 'kleine lettertjes', no cure no pay

Voordat ik je ga helpen, weet je wat de tarieven zijn en de overige voorwaarden. Uiteraard zonder 'kleine lettertjes'. Tarieven zijn scherp en flexibel, omdat niet iedereen dezelfde wensen en behoeften heeft. Leg je vragen en wensen aan mij voor en ik zal een voorstel op maat maken. Je kunt mij hiervoor bellen of het contactformulier gebruiken. 

Ervaringen van klanten

Veel  mensen hebben al kennisgemaakt met mijn dienstverlening. Zij zijn mijn ambassadeurs geworden. Graag verwijs ik naar hun aanbevelingen en beoordelingen op deze site; daar vertellen ze wat ze prettig vinden aan de samenwerking en de service. Laat je overtuigen door deze verhalen en neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.Deel deze pagina:

twitter   linkedin   facebook