Home - Deskundig

Kies voor kwaliteit

Deskundigheid en ervaring zijn een vereiste bij de aankoop of taxatie van een huis. Bij Neem De Makelaar Mee ben je verzekerd van een ervaren en goed opgeleide makelaar / taxateur. Ik werk al meer dan tien jaar als makelaar en Register-Taxateur in de regio Zwolle en heb dus de nodige ervaring. Het lidmaatschap van VBO Makelaar, de inschrijving bij de SCVM en de registratie bij het NRVT betekent een garantie voor deskundigheid en voor bescherming van jouw belangen. 

Lid van VBO Makelaar

VBO Makelaar is een landelijke brancheorganisatie voor makelaars. Als lid van VBO Makelaar moet ik voldoen aan strenge kwaliteitseisen en permanent getoetst worden op vakkennis. Kijk op de website www.vbo.nl voor meer informatie over onze brancheorganisatie of voor het actuele woningaanbod van VBO-makelaars.

NRVT geregistreerd

Sinds 1 januari 2016 ben ik geregistreerd als Register-Taxateur bij het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, kwaliteit en integriteit van de Register-Taxateur en kent een onafhankelijk tuchtrechtstelsel.

SCVM gecertificeerd

SCVM staat voor Stichting Certificering voor Makelaars. Ik sta ingeschreven in het SCVM-register. Om geregistreerd te blijven, moet ik mijn kennis en kunde op peil houden door het volgen van Permanente Educatie. Zo ben jij verzekerd van mijn kwaliteit. 

Algemene Consumentenvoorwaarden VBO Makelaar

De werkzaamheden van Neem De Makelaar Mee worden uitgevoerd conform de Algemene Consumentenvoorwaarden VBO Makelaar.Deel deze pagina:

twitter   linkedin   facebook